Docent Majo Twirl Annelies Descendre

Ik ben Annelies Desendere en trots lid van de K&V-twirlers sinds 1984. 


Jarenlang was ik hoofdmajorette en werd ik vele malen provinciaal en nationaal kampioen in verschillende categorieën. Ik volgde heel wat dans- en twirlopleidingen en ben al meer dan 20 jaar gediplomeerd docent voor Fedekam en Vlamo en gaf les bij verschillende bevriende korpsen. 


Na een 4-jarige intense opleiding werd ik zo’n 15 jaar geleden ook jurylid voor NBTA en Vlamo, waardoor ik al heel wat wedstrijden mocht jureren in binnen- en buitenland. Je leest het, twirling is al heel mijn leven m’n passie. 


Een passie die ik naar m’n jonge pupillen wil overbrengen. Ik zal iedereen motiveren om het beste van zichzelf naar boven te halen en doe m’n uiterste best om een goede sfeer binnen onze K&V-familie te behouden. 


Tijdens straatoptredens kan je me vinden bij de muzikanten, maar bewonder steeds van op afstand onze fantastische groep twirlers.