Docent Majo Twirl Erinn De Cloedt

Ik ben Erinn De Cloedt en ik ben al lid sinds 2007, toen ik slechts vijf jaar oud was. Twee jaar later trad ik voor het eerst op in een duo met mijn partner, Adelina. Gedurende de jaren zijn we meerdere keren Belgisch kampioen en kampioen der Lage Landen geworden. Na 12 jaar was ons laatste duo-optreden.

Ik blijf echter nog steeds optreden met groepen en tijdens evenementen. Ondertussen ben ik al enkele jaren docent en heb ik samen met Lara mijn diploma behaald bij VLAMO. Ik help bij het maken van choreografie├źn, ondersteun de trainingen en doe nog veel meer. Als Lara afwezig is, neem ik haar rol als hoofdmajorette over.

Daarnaast kreeg ik de kans om met een aantal van onze groep deel te nemen aan het programma “Waarheid, Durven of Doen”. Ik heb dus al veel mogen meemaken in onze groep en ik hoop deze mooie momenten en herinneringen met anderen te kunnen delen.