Docent Majo Twirl Lara Demeyere

Ik ben Lara Demeyere en lid van de K&V-twirlers sinds 2006. Of het nu in teamverband is, in groepen of als duo, ik heb deelgenomen aan talloze wedstrijden, zowel provinciaal als nationaal, zowel bij Vlamo als bij de NBTA. We hebben in de loop der jaren behoorlijk wat trofeeën en medailles in de wacht gesleept!

Tegenwoordig neem ik zelf af en toe nog deel aan twirlwedstrijden, maar de laatste jaren ben ik ook docent voor de groep. In 2023 heb ik mijn docentendiploma behaald bij Vlamo. Ik help bij het maken van choreografieën, begeleid de trainingen en sta altijd open voor een praatje.

Naast mijn rol als majorette ben ik ook al enkele jaren hoofdmajorette tijdens optochten. Voor mij is twirlen niet alleen een sport, maar ook een hechte vriendengroep met fantastische mensen.